FIM Rally 2025 i Lillehammer

2024-08-12

FIM Rallyt 2025 kommer till Skandinavien och Lillehammer i Norge. Detta prestigefyllda evenemang, under överinseende av Internationella motorcykelförbundet (FIM), lockar tusentals motorcykelentusiaster från över 30 länder. Boka in 9 till 11 juli 2025. Då ses vi i Norge.

FIM-Rally är en internationell motorcykelträff som arrangeras under överinseende av Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM), den globala motorcyklistorganisationen. Rallyt är ett av de äldsta och mest prestigefyllda motorcykelevenemangen i världen och samlar deltagare från över 30 länder. Träffen arrangeras i olika länder från år till år. Det är ett evenemang där motorcyklister samlas för att köra till en förutbestämd destination, ofta genom flera länder, för att delta i sociala aktiviteter, utbyta erfarenheter och främja internationell vänskap inom motorcykelgemenskapen.

"Vi ser fram emot att vara i Norge 2025 och jag är övertygad om att NMF och deras partner NMCU kommer att organisera ett fantastiskt FIM Rally", säger kommissionens ordförande Nuno Trepa Leite.

Deltagandet sker vanligtvis under ordnade former och är öppet för medlemmar i nationella motorcykelföreningar som är anslutna till FIM, men även andra motorcyklister är välkomna.