Knixfinal med utmärkelser!

2024-09-16

Det är fortfarande 6 gruskursdagar kvar innan all kursverksamhet går i ide men trots det brukar vi under varje års knixfinal göra en liten sammanfattning av året som gått och tilldela olika utmärkelser. Så skedde också under gårdagen knixfinal tillika den 19:e för 2024!

Förutom veckoknixen har vi också haft bl.a 16 gruskursdagar, avrostningar, heldagsknixar, provapåknix, touring, interna utbilkdningsdagar och nytt för i år var "gruskurs på väg" samt att vi förutom SMC School även gick in och arrangerade SMC Sportdagar för minimoto och miniRR.
Många av våra funktionärer, som alla arbetar ideellt, har under året dessutom hunnit med att stötta andra distrikt samt deltagit som funktionärer på storbanan under SMC Riks. Summan av alla event för 2024 stannar på rekordhöga 73st. Detta förutom all planering före och efter eventen samt olika typer av både interna men även externa styrelsemöten. SMC Uppsala har dessutom stått som värd för riktäckanade event så som SMCs instruktörsexaminering, Grusinstruktörsexaminering och Grusworkshop.
På bilden syns de 4 som deltog under knixfinalen och som sammanlagt under 2024 deltagit under flest kurser. Vilket i år betyder att Alex, Jonatan, Tomas och Mikael deltagit vid minst 16 kurstillfällenvoch som sedvanligt för den bedriften erhöll varsin julklapp!!