Tjejer nu kör vi!

2024-05-02




Bike Babes Norrbotten ville ha en kurs och klart vi fixar! Alla tjejer som vill köra hoj den 1 juni är välkomna till Hedenbasen i Boden för att träffas, köra övningar och prata hoj. Du får gärna vara med även om du inte är med i Bike Babes.

Nybörjare eller rutinerade/erfarna mc-tjejer, alla är välkomna! Alla typer av motorcyklister och motorcyklar har glädje av att vässa sina kunskaper oavsett erfarenhet med eller utan passagerare. Våra instruktörer är utbildade, examinerade och certifierade - det innebär att du får en kvalitetssäkrad kurs.

Värdar på plats är FMCK Boden och instruktörerna kommer från SMC Norrbotten.

Övningskörning: På våra kurser i Norrbotten är det tillåtet att delta även när man övningskör. Handledaren kör alltid utan kostnad på samma kurs som eleven! Observera att ni ska boka varsin plats om ni båda ska köra. Ni behöver inte köra i samma grupp. Ta med

  • Körkortstillstånd.
  • Handledartillstånd.
  • Handledare

Ta med eget kaffe/fika/mellanmål så du klarar förmiddag och eftermiddag. Lunch ingår i avgiften. Ta även med vatten att dricka så det räcker hela dagen. Att fylla på vattendepåerna under dagen är jätteviktigt för att du ska orka hålla dig pigg.

Du behöver boka plats på kursen i förväg. Du har din plats först när din betalning kommit SMC Norrbotten tillhanda.

Boka kurs...